Kaj piknik vključuje
V ceno menija/osebo je vključeno 350g mesa, 350g zelenjave, kruh in priloge. Hrano vam lahko pripravimo tudi dvakrat. Cena menija potem znaša 5eur/osebo več in zajema 500g mesa, 500g zelenjave, kruh in priloge.
V ceno menija je vključen 9,5% DDV.
V ceno menija je vključeno: prevoz, ves potreben inventar za izvedbo pogostitve (žari,krožniki, pribor, serveti). Po končani jedi, naša ekipa pospravi krožnike in poskrbi za urejene mize.
Za rezervacijo termina je potrebno plačati avans v višini 8,00€/osebo oz. s poslano naročilnico.
Dodatna naročila k pikniku
- predjedi: kanapeji, pršut z melono, račja pašteta z medom in tartufato, marinirane olive z zelišči, plošča izbranih sirov, dimljen losos z mlado špinačo, bakalar...
- jedi na žlico: bograč, golaž, obara, več vrst juh.
- sveže sezonsko sadje: breskve, češnje, marelice, nektarine, grozdje, hruške, banane.
- sladice: torte, jabolčni in skutini zavitki, jabolčna in višnjeva pita, čokoladni in marmeladni rogljički.
- glede na vašo željo se prilagajamo meniju oziroma vsebini menija!
Fotograf na pikniku
Ker so včasih spomini po dobrih zabavah malce megleni, vseeno pa jih je vredno shraniti za zmeraj, vam ponujamo možnost foto dokumentacije dogodka.
Cena za 4-urno fotografiranje, 200 digitalno obdelanih fotografij na usb ključku znaša 200€.
Ste žar mojster in bi želeli najeti profesionalni žar?
Pri nas vam lahko posodimo tudi žare z večjo kapaciteto peke (100*60cm). Pokličite nas na 040 164 005 in se dogovorite za termin za prevzem žara. Cena najema žara je 50€ z DDV na dan.
Degustacija vin
Dobrodošli na naš 2-urni program za okušanje vin za manjše skupine. Popeljali vas bomo čez okuse Slovenije, na tako imenovanem "Potovanju po Sloveniji". Program boste začeli z aperitivom, kjer se boste naučili osnove degustiranja vin. Po aperitivu boste okusili 6 vrst vina iz različnih vinorodnih okolišev. Zraven vam bomo postregli prigrizek, ki vsebuje pršut, različne sire, marinirane olive in kruh. Degustacijo vodi strokovni sommelier.
Cena degustacije se prilagodi, glede na število udeležencev.