Teambuilding program

Prihaja čas za druženje na prostem in prijetne trenutke ob dobri hrani in zabavi.
Vzemite si čas za sproščeno kulinariko na prostem, navdušite zaposlene, poslovne partnerje, prijatelje ali družinske člane na pikniku s stilom. Izkušena ekipa poskrbi za vrhunsko kulinariko in pogostitev ter začini vsak dogodek po okusu naročnika.

Brez skrbi, za dober piknik ne potrebujete veliko časa in organizacije, za vse poskrbimo mi.
Naša velika prednost je, da v piknike vnesemo zgodbo in poskrbimo za presenečenja.

Avto dirka

avtodirkaZabaven in dinamičen timski program za ekipe, ki se lotijo vznemirljivega izziva – zgraditi lasten avto in osvojiti veliko nagrado za Grand prix dirko!

Načrtovanje, dobra komunikacija, sodelovanje in energičen pristop so nujno potrebni za končno zmago.  Izziv, kjer je potrebna produktivnost, učinkovitost in usklajevanje različnih nalog, saj je prizadevanje vsakega posameznika bistvenega pomena za uspešno dokončanje.

Čas je, da vaša ekipa zavzame štartni položaj, a pred tem mora sama sestaviti svoje tekmovalno vozilo.

Prestavite v višjo prestavo, saj bo vaša ekipa tekmovala na edinstveni avto dirki!

Program: zabavni/inovativni timski program 
Trajanje programa: 2-3 ure
Velikost skupine: 20-300

S čolni po kopnem

s colni po kopnemRazličica programa Boat Challenge, ki jo izvedemo na kopnem. Udeleženci bodo razdeljeni v time, kjer bodo imeli na voljo različne pripomočke, ki jim bodo pomagali pri izzivu. Iz kartona in ostalega materiala, ki bo na voljo morajo izdelati čoln, ki ga bodo s skupnimi močmi prepeljali do cilja le, če bodo znali pravilno uporabiti ves material. V zaključku sledi »regata« vseh čolnov. Izziv, ki bo navdušil in okrepil timsko delo vaših zaposlenih.
Program: zabavni/inovativni timski program 
Trajanje programa: 2-3 ure
Velikost skupine: 20-300

Otok zakladov

teambuilding otok zakladovČas se izteka in ključni element za rešitev se skriva v timskem reševanju izziva. Boste svojo ekipo pravočasno pripeljali do otoka, kjer se skriva zaklad? Na voljo boste imeli le določene pripomočke s katerimi boste našli najhitrejšo pot na otok. Sliši se preprosto, vendar brez sodelovanja vseh v ekipi doseg zaklada in njegove vsebine ni mogoč. Program izkustvenega učenja, ki zahteva kreativno reševanje problemov, strateško načrtovanje in spoštovanje moči sodelovanja za končni uspeh.
Moderen strateški program, ki vsako lokacijo spremeni v nepozabno timsko avanturo. 

Program: interaktivni in strateški timski program
Trajanje programa: 2 uri
Velikost skupine: 16-50

Verižna rekakcija

verizna reakcijaInovativni program verižna reakcija, kjer Rube Goldbergove mehanske naprave postanejo pravo doživetje.

Izziv, kjer udeleženci po ekipah načrtujejo in sestavljajo napravo z verižno reakcijo. Na videz preprosta naloga, ki jo je potrebno opraviti na najbolj zapleten in inovativen način z uporabo različnih predmetov in nizom spektakularnih fizikalnih reakcij. Ekipe s skupnimi močmi sestavijo verižno reakcijo in med samim procesom sodelujejo z drugimi ekipami v verigi, kar jih poveže. 

Proces gradnje simulira poslovno okolje v katerem dejujejo, saj so ekipe omejene s sredstvi in časom ter spodbuja razmišljanje "Out of the box". Končni cilj je spektakularna serija verižnih reakcij, uspeh pa je odvisen od vsakega člena v verigi.

Program: inovativni timski program
Trajanje programa: 2 - 3 ure
Velikost skupine: 20-200

Kmečke igre

kmecke igrePreživite sproščen dan in se preizkusite v zabavnih kmečkih opravilih. Udeleženci se pomerijo v različnih nalogah – iskanje jajc v senu, izdelavi ptičjega strašila, lovljenju kmečkega prstana in ostalih opravilih. Za konec pa pravi »etno band«, kjer zaigrate na različne pripomočke in zapojete eno po domače. Program lahko dopolnimo s pravo kmečko pojedino. Zabava in smeh sta zagotovljena!

Program: zabavni timski program
Trajanje programa: 2 uri
Velikost skupine: 20-200

Timska olimpijada

timska olimpijadaBodo ekipe v najboljši meri izkoriščale potencial nadarjenih posameznikov in zmožne sodelovati, da bi si zagotovile mesto na odru zmagovalcev? Udeleženci se bodo pomerili v nenavadnih športnih disciplinah, v katere lahko vključimo tudi proizvode vašega podjetja. Zabaven, tekmovalen in visoko energetski team building, ki krepi sodelovanje in timski duh. Sodelujte in bodite najboljši...vsi skupaj!
Doživite pravo olimpijsko vzdušje.

Program: zabavni timski program 
Trajanje programa: 2 uri
Velikost skupine: 20-200


Bobnarska seansa

teambuilding bobnarska seansaBobnarska seansa je izredno motivacijsko sredstvo in edinstveno skupinsko ustvarjanje. Udarjanje na bobne in ostala tolkala na dogodku je sproščena aktivnost z izrednim ustvarjalnim pridihom posameznika in sodelovanje ekipe. Občutek, ko se na koncu ustvarjanje vsakega posameznika prelevi v ubran ritem skupine, je nepopisen.

Program: kreativni timski program
Trajanje programa: 1-2 uri
Velikost skupine: 10-60